Jelenlegi hely

Wine caching

A kincskeresés már magában izgalmakat rejt. Gyönyörű környezet, kacifántos feladványok és kisebb kihívások mellett ebben a programunkban lehetőség nyílik a csapatoknak különböző borok megismerésére, megkóstolására, vagy helyszíntől függően akár pincészetek meglátogatása is. Lehetőség van körtúrás és csillagtúrás winecachingre. Ezt általában az adott helyszín dönti el. A kincsvadászat a borkostolással egybe követve kb. 90-150 perces függően a csapatok ügyességétől, gyorsaságától és szomjúságától:)

Általában egy ilyen kincskeresésen kb. 3,5-4,5 km-t kell megtenniük a résztvevőknek. Városokban elsősorban térképes, fotós, rímes feladatokat építünk ki, míg erdős részeken inkább a GPS-t részesítjük előnybe. Az állomásokra különböző feladványok megfejtése után juthatnak el a csapatok hiszen a megfejtéssel tudják kiegészíteni a hiányzó karaktereket feladványukban. A kiindulópont és cél minden csapatnak azonos, ahogyan a megtévendő táv is. Út közben viszont a 8-12 fős csapatoknak különböző részállomásai vannak.

A program során nem csak kóstolunk, hanem gyűjtjük is az alkoholt az esti „csapatépítéshez”. A kisebb csapatok egymással versengenek a borokért és biztos, hogy az éjszaka a leggyorsabb csapat lesz a legboldogabb:) A program végén pedig egy különleges meglepetés vár a győztes csapatra.

A programban szerepet kapó borokról minden esetben előre egyzetetünk a megrendelő csapattal, hogy biztosan minden résztvevő találjon ínyérevalót a csapatösszetartás során. Természetesen a program során animátorok segítik a résztvevők kincskeresését, valamint fotókat készítenek, hogy maradjon is emlék a csapatépítésről:) Minden esetben készülünk egy kis meglepi rágcsálnivalóval a borokhoz.

A programot bármelyin helyszínre ki tudjuk telepíteni országhatáron belül vagy akár azon kivül is. 

#kincskeresés #csapatépítés #outdoorteambuilding #kincskeresőprogram  #treasurehunting #városfelfedezés #kalandrafel #iranymagyarország #kincskereső #élményprogram #együttacsapat

Wine caching csapatépítő program
Rendezvény információ: 

Programtípus:  alkoholos:) kincskereső játék
Résztvevők létszáma: 
20-500 fő
Korhatár:  
18 éves kortól ajánlott
Időtartama:  
1,5-2 óra
Helyszín: 
Az ország bármely területén előzetes egyeztetés alapján.
Megjegyzés: 
A programhoz szükséges kelléket és eszközt biztosítunk.
Téli hónapokban is elérhető program.