Jelenlegi hely

Bábkészítő

Bábszínház felsőfokon. E programunk keretein belül a csapatoknak megadott alapanyagokból kell bábokat készíteni. Minden csapatnak legalább egy mesének a szereplőit kell megalkotnia saját kezűleg a kapott anyagokból, a rendelkezésre álló eszközökkel.

A program során értékeljük a kreativitást, a pontosságot, a csapatmunkát és természetesen a kivitelezést. Az elsősorban csapatépítőkre ajánlott program végén az elkészült bábokkal egy pár perces színdarabot kell prezentálni. Az előadás forgatókönyvét egy erre a célra kijelölt „író csapat” készíti elő, amíg a bábköltemények megszületnek.

A program nagyjából 1,5-2 óra időtartamú, melynek az elején a programvezető ismereteti a szabályokat illetve a célokat. Fontos, hogy a bábokat a program után jótékonycélre fordítjuk, így a megrendelő csapat, amellett, hogy közös sikerélményhez jut, örömet szerezhet gyermekotthonok lakóinak is.

Minden szükséges kelléket biztosítunk és lehetőségeinkhez mérten a csapattal előre egyztetve lehetőség van csapatra szabni a programot. A bábkészítést bel- és kültéren is le tudjuk bonyolítani.

Bábkészítő csapatépítő program
Rendezvény információ: 

Programtípus:  kreatív, alkotói program
Résztvevők létszáma: 
20-500 fő
Korhatár:  
10 éves kortól ajánlott
Időtartama:  
1,5-2 óra
Helyszín: 
Az ország területén, előzetes megbeszélés alapján.
Megjegyzés: 
A programhoz szükséges kelléket és eszközt biztosítunk.
Téli hónapokban is elérhető program.