Jelenlegi hely

Raklapbútor készítés

Miről is szól a raklapbútor készítés? Sokak számára már haszontalan raklapokat keltünk életre!

Különböző bútorokat, például székeket, padokat és asztalokat készítünk. Ezek a raklapok így, új formájukban gyermekotthonoknál és óvodákban,  anyaotthonokban lelnek új otthonra, ahol fontos szerepet töltenek majd be az ott élők életében. 

De nem csak azon van a hangsúly, hogy hova kerülnek majd, hanem, hogy a csapat miként állja meg a helyét ezen kihívás alkalmával. A kb. 2-3 órás program során szükség van férfi erőre, női kreatívitásra, de leginkább összehangolt csapatmunkára, hogy a kapott eszközökből minél sokoldalúbb, masszívabb és valóban hasznos tárgyak szülessenek.

A raklapok elkészítéséhez szükség lesz egy tervezésre, ahol a résztvevők átbeszélik miből mi is fog készülni és hogyan. Ezután fontos, hogy olyan egységekre osszák a csapatukat, ahol mindenki megtalálja a számításait és szívesen veti bele magát a "munkába". Tervezés, bontás, vágás, fűrészelés, csiszolás, csavarozás, mellett végig oda kell figyelni egymásra, hogy a közös célt biztonságos kereteken belül minél pontosabban és precíz kivitelezéssel érjük el.

Természetesen fontos kérdés, hogy mit is szeretnénk alkotni. Ezt lehetőség van még a program előtt lefixálni, de megvan az előnye annak is, ha ezt előre nem konkretizáljuk és a csapattal a helyszínen közösen döntjük is el, hogy mik lesznek a célok.

Lehetőség van a legegyszerűbb padok, asztalok, székek és tárolók gyártásától egészen akár egy képzeletbeli nappali berendezésének elkészítéseire is. Sok parnerünk azért kérte a programot, hogy saját kezűleg gyártsák le a teraszukra az ülőalkalmatosságokat, illetve kisebb nagyobb bútorokat az irodába. De még többen gyermekotthonnak készítettek kerti bútorokat és tárolókat. Ilyen esetekben mindig ajánljuk, hogy előre egyeztessenek a kinézett otthonnal, óvodávaal, hogy pontosan mire és mekkora bútorra is van szükségük.

csapatépítő feladat

Raklapbútor készítés csapatépítő program
Rendezvény információ: 

Programtípus:  karitatív, kreatív program
Résztvevők létszáma:  
20-500 fő
Korhatár:  
18 éves kortól ajánlott
Időtartama: 
2-3 óra
Helyszín: 
Az ország bármely területén előzetes egyeztetés alapján.
Megjegyzés: 
A programhoz szükséges kelléket és eszközt biztosítunk.
Téli hónapokban is elérhető program.