Jelenlegi hely

Modern számháború

Amennyiben már csapatotokkal nem egy tipikus kincskeresős programot kerestek, hanem egy kiadós stratégiai harcban is részt szeretnétek venni, akkor ez a program, amit ajánlani tudunk. A csapatoknak egymás elől kell minél előbb begyűjteni az aranyrudakat ,amiket az adott körök előtt egymás elől próbálnak meg minél jobban elrejteni.

A csapattársaknak egymással mindenképpen össze kell dolgozniuk, mert az ellenfél játékosai kiejthetik őket az adott körből. A kapott kiegészítők segítségével kell tájékozódni, megtalálni, megszerezni, majd megőrizni a kincseket és az ellenfelek, valamint a saját zászlójukat. A programon GPS-eket, térképrészleteket, fotókat, walkie-talkiet egyéb meglepetés kiegészítőket és természetesen egy számot kapnak a csapatok, melyet a végsőkig őrizniük kell.

Egy program során több kört játszunk egyre több kiegészítővel és szabállyal, melyek folyamatosan igénylik a stratégi alakítását a csapatoktól. Támadó szekció? Védelmi csapat? Lesipuskás? Zászlóőr? Kamikaze? Te vajon melyik szerpben állnál legjobban helyt? Melyikben lennél a leghasznosabb a csapatod számára?

A kb. 1,5-2 órás program folyamán több kört bonyolítunk le, így mindenkinek lesz lehetősége kisebb-nagyobb sikerélményt szerezni. A 8-12 fős csapatoknak egyre több dologra kell figyelniük és egyre több eszközt és szabályt kell beépíteniük stratégiájukba. A modern számháború végén pedig az a csapat nyer aki a legtöbb pontot gyüjtötte össze a körök során. Ezt a csapatot külön díjazzuk.

Ezt a csapatépítő progrmaunkat is ki tudjuk telepíteni bármilyen helyszínre.

#kincskeresés #csapatépítés #outdoorteambuilding #kincskeresőprogram  #treasurehunting #városfelfedezés #kalandrafel #iranymagyarország #kincskereső #élményprogram #együttacsapat
csapatépítő
csapatépítő modern számháború játék felnőtteknek is sportprogram

Rendezvény információ: 

Programtípus:  stratégiai csapatjáték
Résztvevők létszáma:  
20-500 fő
Korhatár:  
10 éves kortól ajánlott
Időtartama:  
1,5-2 óra
Helyszín:
 Visegrád, de kitelepüléssel le tudjuk bonyolítani azország bármely területén előzetes egyeztetés alapján.
Megjegyzés: 
A programhoz szükséges kelléket és eszközt biztosítunk.
Téli hónapokban is elérhető program.