Jelenlegi hely

Verbális tréning

Egy cégnél, legyen az kisebb vagy nagyobb, a legfontosabb a siker érdekében a kollégák együttműködése. De ez csak akkor lehetséges, ha megfelelő empátiával és bizalommal fordulnak egymás irányába.

Fontos, hogy a munkatársak ne csak munkaidőben találkozzanak, hogy minél jobban megismerhessék, megérthessék egymást. Mert ha ez megvan, akkor meglesz az összhang, a csapatmunka és egymás elismerése is, és ez esetben mindenki szívesebben jár be dolgozni.

A program során olyan humoros feladatok elé állítjuk a résztvevőket, melyekkel jobban meg tudják ismerni egymást. Névjegykártya készítés, bemutató, arcfelismerő, kakukk, információ torzulás és a csapat puzzle elnevezésű játékos feladataink szinte minden varbális tréning csapatépítőn helyet kapnak.

Ezt a programot olyan cégeknek alakítottuk ki, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy munkatársaikat elengedjék 1-1 napra csapatépítő tréningre, viszont nagyon szeretnék, hogy kicsit közelebb kerüljenek egymáshoz. A körülbelül 2 órás programot egy teremben is le lehet bonyolítani, így akár a munkahelyen is megrendezhető.

Verbális tréning csapatépítő program
Rendezvény információ: 

Programtípus:  kommunikációt fejlesztő, ismerkedő program
Résztvevők létszáma:  20-100 fő
Korhatár:  
18 éves kortól ajánlott
Időtartama:  
1,5-2 óra
Helyszín: 
Az ország területén, előzetes megbeszélés alapján.
Megjegyzés: 
A programhoz szükséges kelléket és eszközt biztosítunk.
Téli hónapokban is elérhető program.