Jelenlegi hely

Kincskeresés Indiana Jones módra

Térképes kincskereső játékunkban hét helyszínt kell meglátogatni a kincs megtalálásáig. Minden állomásról csak úgy tudunk tovább indulni, ha megfejtettük az adott feladványt. Furfangos észjárás és logika szükséges ahhoz, hogy ráleljünk a hőn áhított kincsünkre. Erre a programunkra alapvetően Szentendrét ajánljuk Budapest közelsége és hangulatos belvárosa végett, de kitelepüléssel bármely városban ki tudjuk alakítani ezt a programunkat.

A csapatépítő program a szentendrei HÉV megállótól nem messze indul, a Dunakorzó elején, majd a belvárosban ér véget, a kiinduló ponttól kb. 15 percnyi sétára. Kb. 3-3,5 km-t kell megtenni miközben az adott állomásokon, nem csak a további út megfejtésére szolgáló rímet és térképrészletet kell megfejteni, hanem az ott található csapatépítő feladatokat is közösen megoldani csapatunk összes résztvevőjével együtt. A program időtartama nagyjából másfél óra, de természetesen a kincsvadászat, program időtartama leginkább a csapatok gyorsaságától, ügyességétől és pontosságától függ.

A résztvevők az út során magukra vannak utalva, de elakadás esetén van lehetőségük segítséget kérni, a csapatukat kisérő animátortól, aki nem mellesleg fotókat is készít az út során, hogy maradjon emlék is a kincsvadászatról a csapat számára.  Ettől függetlenül érdemes fényképezőgéppel érkezni, hiszen a program során az adott város látványosságaival is megismerkedhetünk.

A csapatok létszámát tekintve 8-12 főt ajánljuk a teljes társaság létszámához igazodva ergyenlő létszámban elosztva. Így akár versengésre is sor kerülhet a csapatok között, hiszen az adott területen több pályánk van, melyek azonos hosszúságúak, egyedül a kiindulópont és a célállomás azonos. Az állomásokon, különböző helyeken vannak elrejtve a kincshez vezető információk, így kihagyni egyet sem lehet. Összesen 7 állomásra kell eljutni a program során. Ezen helyeken térképrészleteket és rímeket találhatnak a játékosok, melyek segítségével tudnak tovább haladni, illetve egyéb meglepetés feladatok is várják a csapatokat.

Ahogy egyéb programjainkon itt is díjazzuk az összes célbaérkező csapatot. Programjainkat alapvetően csapatépítésre készítjük, de ezt a kincskeresést bátran ajánljuk gyermek csapatoknak akár osztálykirándulásokra vagy születésnapokra, mert könnyedén "csapatra szabható" a Kincskereés Indiana Jones módra elnevezésű programunk.

Igény esetén a programot más városokban vagy ksebb településeken is ki tudjuk építeni.

#kincskeresés #csapatépítés #outdoorteambuilding #kincskeresőprogram  #treasurehunting #városfelfedezés #kalandrafel #iranymagyarország #kincskereső #élményprogram #együttacsapat

Kincskeresés Indiana Jones módra csapatépítő program
Rendezvény információ: 

Programtípus:  Térképes kincskereső játék
Résztvevők létszáma: 
20-500 fő
Korhatár:  
10 éves kortól ajánlott
Időtartama: 
kb. 1,5
Helyszín: 
Szentendre, de a programot kitelepüléssel is le tudjuk bonyolítani az ország bármely településén előzetes egyeztetés alapján.
Megjegyzés: 
A programhoz szükséges kelléket és eszközt biztosítunk. A téli hónapokban is elérhető program.