Jelenlegi hely

Játékgyár

Minden karácsonykor óriási ajándékgyűjtés indul az országban. Azonban vannak olyan helyek, ahová soha, vagy csak nagyon ritkán jutnak el igazán hasznos ajándékok. Programunk során gyermekotthnonknak és anyaotthonoknak gyártunk játékokat, melyek között szerepelnek közismert játékok és egyedi, általunk tervezettek is. 

A program során kiemelt szerepet kapnak a különböző készségfejlesztő játékok. A résztvevők olyan meglepetéseket készítenek a program során, melyek a későbbiekben majd sok-sok gyermek és felnőtt arcára fognak mosolyt csalni.

A játékgyár nagyjából 2-2,5 órás csapatépítő program mely során a csapat tagjai dolgozhatnak egy közös nagy ajándékon vagy készíthetnek kisebb csoportokban több kisebb játékot is a gyermekek számára. első körben a programvezető ismerteti a célt és felvázolja az irányvonalakat, valamint a szabályokat. Ezen célokat és szabályokat előre megbeszéljük a megrendelővel, hiszen nem csak a játékgyártás a cél, hanem az is, hogy a csapat kiszakadva a munkaközegből egy telejsen más környezetben tudjon együtt dolgozni. Ezért különböző nehézségeket is be tudunk építeni a csapatéíptésbe.

Fontos, hogy a program során mindenki hasznos legyen, ezért a célok meghatározása után a csapatok beosztása illetve az adott területek felosztása is. Nagy hangsúlyt kap a program során a kreativitás és a díszités, de ugyanakkor arra is figyelnünk kell, hogy a játékok a lehető legtartósabbak, strapabíróbbak legyenek, hogy minél tovább élvezhessék annak gyönyöreit a gyermekek.

A kisebb kézségfejlesztő játékok mellett lehetőség van nagyobb játékok készítésére is. Ennek meghatározását mindig a program előtt meghatározzuk a megrendelővel, hogy valóban azt kapják a programon ami a célja a csapatnak.

Rendezvény információ: 

Programtípus:  karitatív, kreatív program
Résztvevők létszáma: 
10-500 fő
Korhatár:  
18 éves kortól ajánlott
Időtartama:  
2-2,5 óra
Helyszín: 
Az ország bármely területén előzetes egyeztetés alapján.
Megjegyzés: 
A programhoz szükséges kelléket és eszközt biztosítunk.
Téli hónapokban is elérhető program.