Jelenlegi hely

Hungaroring

A mogyoródi hungaroring mását kell felépíteni a csapatnak a nap folyamán. Méghozzá lehetőség szerint úgy, hogy azon a versenyezni is tudjanak majd kis makett autókkal. Kisebb csoportokba rendeződve a feladatok pontos megfogalmazása után mindenki nekikezdhet saját küldetésének teljesítéséhez.

Fontos, hogy a program során kisebb csapatokban dolgozunk. A kb. 2-2,5 órás hungaroring építése közben különböző célokat kell teljesíteni, hogy a végén összeálljon egy olyan játék, melyet szívesen vesznek bármely gyermekotthonban. Az első és talán legnehezebb feladat a tervezés és a csapatok beosztása. Ki, milyen területen tudja vajon kihozni magából a legtöbbet? Miként tud csapata számára a leghasznosabb lenni? Mert többek között kellenek tervezők, gyártók, díszítők, kivitelezők, autóépítők, leletó kivitelezők és természetesen kell egy vezető csapat is akik folyamatosan ellenörzik a többiek munkáját és azt szinkronban tartják.

A program végeredménye egy közös mű, egy  közös játék, melynek várhatóan minden gyermek örülni fog majd az új helyén. Természetesen a programot lehetőség van "átírni" és előre egyeztetés során más monumentális játékoat is készíthet a csapat, lehet szó óriás konyháról, barbiházról, faautóról vagy akár bevásárlóközpontról is.

csapatépítés cégeknek

Hungaroring csapatépítő program
Rendezvény információ: 

Programtípus:  karitatív, kreatív program
Résztvevők létszáma: 
20-500 fő
Korhatár:  
18 éves kortól ajánlott
Időtartama:  
2-2,5 óra
Helyszín: 
Az ország bármely területén előzetes egyeztetés alapján.
Megjegyzés: 
A programhoz szükséges kelléket és eszközt biztosítunk.
Téli hónapokban is elérhető program.