Jelenlegi hely

GPS-es ereklye keresés

 A világ folyamatosan fejlődik, így lehetséges az, hogy manapság már a hétköznapi emberek számára is elérhető, hogy a műholdak segítségével jussanak el céljaikhoz. Pár évtizede ez még elképzelhetetlen volt.

Programunkat bárhol ki tudjuk alakítani.  Elsősorban erdei útvanalakon, vagy kevésbé lakott területekre ajánljuk ezen programunkat. Városokba a Kincskeresés Indiana Jones nevezetű programunkat a winecahinget, a Foto Safarit és a Csilagtúra kincsvadászatot ajánljuk elsősorban. GPS-es ereklye vadászat fő feladata, hogy a résztvevők megkeressék az elveszettnek hitt ereklyét. Ez csak úgy lehetséges, ha a cél előtt egyetlen lépést sem hagynak ki. Összesen 8 állomás felkutatására van szükség. Minden állomáson egy kis kártya várja a résztvevőket, aminek hiányzó részeit csak aza adott feladvány megfejetésével tudják kiegészíteni. Három állomáson pedig egyéb ügyességi csapatjáték is vár a versengő csapatokra, melyet a csapattagoknak együtt kell végre hajtaniuk.

A nagyjából 1,5-2 órés program során 3,5-4 km-t kell megtenniük a csapatoknak, hogy megtalálják a kincsüket. Általában 8-12 fős csapatokat ajánlunk, hogy mindenki kivegye a részét a csapatmunkából. A program kiindulópontja és a végállomás valamint a táv a célig minden csapatnak azonos, viszont a közbe eső állomások minden csapatnak máshol van.

A programot játszhatják akár gyermekek is, de a GPS kezeléséhez egy felnőttre mindenképp szükség van. A résztvevőket csapatokba rendezzük, majd a kiindulóponton egy rövid oktatásban részesítjük őket a GPS készülékek használatáról. Ezután indulhat is a játék. Több csapat esetén versenyeztetni is tudjuk a csoportokat egymással.

#kincskeresés #csapatépítés #outdoorteambuilding #kincskeresőprogram  #treasurehunting #városfelfedezés #kalandrafel #iranymagyarország #kincskereső #élményprogram #együttacsapat

GPS-es ereklye keresés csapatépítés
Rendezvény információ: 

Programtípus:  GPS-es és térképes komplex kincskereső játék
Résztvevők létszáma:  
20-500 fő
Korhatár:  
10 éves kortól ajánlott
Időtartama:  
1,5-2 óra
Helyszín:
 Visegrád, de kitelepüléssel le tudjuk bonyolítani azország bármely területén előzetes egyeztetés alapján.
Megjegyzés: 
A programhoz szükséges kelléket és eszközt biztosítunk.
Téli hónapokban is elérhető program.