Jelenlegi hely

Puzzle trabant

Ügyességi program, ahol a csapatok tagjainak egy igazi Trabant 601 típusú gépjárművet kell szétszerelniü majd összeszerelniük minél gyorsabban és pontosabban. A megfelelő munkamegosztás és együttműködés nélkülözhetetlen!

Elöszőr is megismerkedünk a trabantokkal a kapott eszközökkel és a szabályokkal. Ezután a társaságot kisebb, legflejebb 15 fős csapatokra osztjuk. Minde csapat kap 1-1 szerelőládát, tervezőlapot, szabályismretetőt és természetesen egy trabantot is. Ezután a csapattagoknak meg kell pontosan tervezniük, hogy ki melyik részét fogja szerelni a trabantnak. a Tervező lap leadása után lehet a szerelőládához gyúlni és megkezdeni a bontást.


A bontásra kapott idő lejárta után egy kvíz vár a csapatokra amíg kollégáink lepontozzák az addig elvégzett munkát. A kvíz kitöltése után jöhet a program legizgalmasabb része, melyre a legtöbb időt is adjuk, az összeszerelés, és a beüzemelés. a Csapatoknak mindent a helyére kell szerleniük és üzemképes, úgy is mondhatnáknk, hogy vizsgaképes állapotra kell hozniuk kétütemű már több mint 30 éves kis játékszerüket. Egy gyors ellenörzés követi mindez majd jöhet a kulcs és az indítás. És ha indul és minden elektronikai eszköz -nincs túl sok:) - lámpák, ablaktörlők is tökéletesen müködnek akkor a csapat sikeresen teljesítette a kihívást és méltán kapja meg a program végén jutalmát.

De ez is lehet egy verseny a csapatok között, így nem csak a tervezést, bontást, csapatmunkát és az összeszerelést, de a kvízt is pontozzuk így a végén kapott összeredmény alapján tudunk győztest hírdetni!

A program kb. 90-120 perces függően a résztvevők beállítotságától, hiszen az németországi autógyárból érkező fiatalemberek picit gyorsabban teljesítettek, mint a magyar kézbesítő cégnél dolgozó lányok:)
AKár a többi programunknál, itt is díjazzuk a részvételt és az elszántságot, így egyik csapatunk sem távozhat üres kézzel, a győztes csaaptnak pedig extra megeleptéssel is készülünk.

Rendezvény információ: 

Programtípus:  ügyességi, alkotói program
Résztvevők létszáma:  10-60 fő
Korhatár:  ajánlott 12 éves kortól
Időtartama:  2 óra
Helyszín: Szentendre
Megjegyzés:  A programot kitelepüléssel is le tudjuk bonyolítani felár ellenében Budapesten és Visegrádon.