Jelenlegi hely

Visegrád Kincsei

Komplex kincskereső program Dunakanyar egyik legszebb településén. Visegrádon játszódó csapatépítő játékunk során a résztvevők kisebb csoportokban egy kiadós túrával jutnak el a célig a Pilisi Parkerdő területén. A program a Fekete-hegyen játszódik, kiindulási pontja a Bob-pályához közel található. A játék folyamán Visegrád kincsei tárulnak a résztvevők elé, ezért ajánlott fényképezőgéppel érkezni, fantasztikus tájakat és gyönyörű kilátást van lehetőség megcsodálni.

A résztvevőknek 8 állomást kell megtalálniuk GPS készülékek, térképek és egyéb kiegészítők segítségével. Az állomásokon a következő célállomás koordinátáit tartalmazó játéklapot kell megkeresni, amelyen logikai feladványok megoldása után tudják majd megszerezni a csapatok a helyes GPS koordinátákat. A játék során bizonyos állomásokon térképek és rímek is segítik a csapatot, hogy elérhetővé váljon a hőn áhított kincs. Kiegészítő extra feladatokat is meg kell oldani a közös kirándulás alatt minden csapattag részvételével. Ilyen csapatéíptő feladatből három nagyobb kihívás vár a csapatokra.


A csapatok létszámát tekintve 8-12 főt ajánljuk a teljes társaság létszámához igazodva ergyenlő létszámban elosztva. Így akár versengésre is sor kerülhet a csapatok között, hiszen az adott területen több pályánk van, melyek azonos hosszúságúak, egyedül a kiindulópont és a célállomás azonos. Az állomásokon, különböző helyeken vannak elrejtve a kincshez vezető információk, így kihagyni egyet sem lehet. Összesen 7 állomásra kell eljutni a program során. 

A résztvevők a nagyjából 3-4 km-es út során magukra vannak utalva, de elakadás esetén van lehetőségük segítséget kérni, a csapatukat kisérő animátortól, aki nem mellesleg fotókat is készít az út során, hogy maradjon emlék is a kincsvadászatról a csapat számára.  Ettől függetlenül érdemes fényképezőgéppel érkezni, hiszen a program során az adott város látványosságaival is megismerkedhetünk.

A program a csapatkohéziót és közösségi szellemét hivatott erősíteni, de emellett szórakozást és kihívást is jelent a csapatok számára. Programjainkat alapvetően csapatépítésre készítjük, de ezt a kincskeresést bátran ajánljuk gyermek csapatoknak akár osztálykirándulásokra vagy születésnapokra.

Természetesen díjazzuk az összes célbaérkező csapatot.

Komplex kincskereső programunkat igény esetén más helyszínen is ki tudjuk építeni.

#kincskeresés #csapatépítés #outdoorteambuilding #kincskeresőprogram  #treasurehunting #városfelfedezés #kalandrafel #iranymagyarország #kincskereső #élményprogram #együttacsapat
csapatépítő tréning cégeknek

Visegrád Kincsei csapatépítő program
Rendezvény információ: 

Programtípus:  GPS-es és térképes komplex kincskereső játék
Résztvevők létszáma: 
20-500 fő
Korhatár:  
10 éves kortól ajánlott
Időtartama:  
1,5-2 óra
Helyszín:
 Visegrád, de kitelepüléssel le tudjuk bonyolítani azország bármely területén előzetes egyeztetés alapján.
Megjegyzés: 
A programhoz szükséges kelléket és eszközt biztosítunk.
Téli hónapokban is elérhető program.