Jelenlegi hely

Játék határok nélkül!

Az 1990-es években Magyarországon az egyik legnézettebb televíziós műsor volt. Színesebbnél színesebb játékokkal, feladatokkal teletűzdelt vetélkedőben az országok egymás mellett versenyeztek. Magyarország a 90-es években a legjobban teljesítő ország lett, hiszen háromszor is megtudta nyerni a játékot, mindössze hét részvételből.

A programhoz 6-12 fős csapatok szükségesek, akik egymással mérik össze ügyességüket humoros játékainkban. A másfélórás program során a csapatmunka, a csapattaktika és a kommunikáció áll főszerepben. A feladatok megkövetelnek fizikai aktivitást, ugyanakkor a fő hangsúly az adott feladat előtti megbeszélésen van, mikor is a csapattagok közösen dolgozzák ki a kapott feladat megoldását, hogy azt miként is tudják majd a leggyorsabban megoldani a szabályok betartása mellett. Minden játékban a csapat összes tagja résztvesz, így egyetlen küldetésből sem fog kimaradni senki. 

Egy csapatépítés során 7-8 feladatban mérik össze a csapatok az ügyességüket, gyorsaságukat. A közös sikerélmény mellett mással ia gazdagodnak a csapatok a csapatépítő végén, sőt a győztes csapatot külön díjazzuk.

A játékot elsősorban céges, családi és baráti társaságok számára ajánljuk. A feladatokat már 12 éves kortól végre lehet hajtani, így akár gyermekek is részesei lehetnek a programnak. csapatépítő program

Játék határok nélkül! csapatépítő program
Rendezvény információ: 

Programtípus:  szórakoztató, ügyességi vetélkedő
Résztvevők létszáma: 
10-500 fő
Korhatár:  
12 éves kortól ajánlott
Időtartama:  
1,5 óra
Helyszín: 
Az ország területén, előzetes megbeszélés alapján.
Megjegyzés: 
A programhoz szükséges kelléket és eszközt biztosítunk.
Téli hónapokban is elérhető program.