Jelenlegi hely

Referenciák

 

 

  

 

 

 

  

Rólunk mondták:

 

„A festős program pedig csúcs volt:D mindenkitől pozitív visszajelzéseket hallottam, ami szerintem még az én pályafutásom alatt nem fordult eddig elő. A festményekre pedig igényt tartanánk majd. Akkor ott helyben nem tudtuk elrakni, mert még száradtak, de szeretnénk majd megkapni őket. Kitennénk itt az irodában.

Horváth Tünde, Henkel, Twister tappancsok

 

„A kollégák mind két nap nagyon jól érezték magukat. Köszönjük a színvonalas és pontos kiszolgálást. A SZEDA szenzációs volt, no meg az, hogy a föntiek ilyen jó idővel megajándékoztak ez a kettőígy bearanyozta a két napunkat.

Oláh Judit, OTP, Teamvity, Trabant Derbi, Szemtelen, Bizalom köre, Tutajfutam, Játék határok nélkül, Modern számháború

 

„A játék nagyon tetszett a csapatnak, köszönjük az élményt, sokat nevettünk. :-)”

Antal Alexandra, Strabag, Teamvity

 

„Szeretném megköszönni a szombati sárkányhajózást, mindenki jól érezte magát, és örült az aktív kikapcsolódásnak!

EGIS, Sárkányhajó túra

 

„Köszönjük az egész napos programszervezést. Rendkívül színvonalas és kedves animátorok biztosították számunkra, hogy valóban élményekkel gazdagodjunk. A kenutúra pedig mindenki számára egy üde színfoltja marad a csapatépítésnek:)”

Hárai Lívia, AUDI, Kerékpáros teambuilding, Kenutúra, Visegrád Kincsei

 

„Köszönjük szépen az animátorok egész napos igyekezetét, nagyon ügyesek voltak, nagyon jól éreztük magunkat.”

Kosztolányi Éva, MVMI, Kincskeresés Indiana Jones módra, Filmkritika

 

„Köszönjük még egyszer Nektek a GPS túra szervezést és lebonyolítást, minden résztvevő kolléga nagyon jóérezte magát. Nagy szerencsénk volt a gyönyörű idővel is.

Romhányi Katalin, Parexel, Visegárd Kincsei  

                            

„Köszönjük szépen a szombati csapatépítést, igazán jól éreztük magunkat, szuper jó kis feladatok voltak.Nagyszerűötlet volt zárásként a sárkányhajózás is, mindannyian nagyon élveztük!”

Vad Szilvia, Be Happy Coaching, Bizalom köre, Sárkányhajó túra

 

„Nagyon köszönjük a jó hangulatú játékot! Szuperül éreztük magunkat. Remélem hamarosan találkozunk majd egy sárkányhajózás keretében is.:)

Csatlós Tünde, MKB Bank, GPS-es kincskeresés

 

„Köszönöm, hogy végül mégis sikerült megoldani a számunkra megfelelő időpontot. Nagyon jóéreztük magunkat, barátainkat is arra fogjuk bíztatni, hogy próbálják ki magukat az Önöáltal szervezett programon.

Némethné Antal Andrea, Szabadulós játék

 

„Mi voltunk az egyik szerencsés csapat, akik részt vehettünk az egyik trabantos túrátokon és nagyon jól éreztük magunkat!”

Barcza Attila, Trabant túra