Jelenlegi hely

Sárkányhajó túra

A festői szépségű Szentendre megtekintése a Dunáról, sárkányhajóval. A Duna szentendrei szakaszánál várjuk kisebb-nagyobb csapatok, baráti társaságok, cégek, csapatépítésre vágyók jelentkezését sárkányhajó túráinkra. 

A hajók befogadóképessége 20 fő. A programhoz minden szükséges kelléket biztosítunk: sárkányhajót, lapátokat, mentőmellényeket, tapasztalt kormányost és túravezetőt. Az alapok elsajátításához természetesen segítséget nyújtunk. Nagyobb létszám esetén lehetőség van több hajóval vízre szállni, így akár egy kis bemelegítés és ismerkedés után kisebb-nagyobb távokon is összemérhetik a tudásukat a hajókban ülők.

A túrák kiindulópontja Szentendre, Pap-sziget. A cél Szentendre felújított, korszerűsített, gyönyörű dunapartjának megcsodálása sárkányhajóval a Dunáról. Igény szerint a programot kitelepüléssel is le tudjuk bonyolítani Visegrádon, Budakalászon, Leányfalun, Dunabogdányban, Tahitótfalun és Budapesten Római-fürdőn.

Programunk alapvetően 90 perces, melyből nagyjából 70 percet töltenek vizen a résztvevők. Egy rövid ismertető után megkapják a szükséges felszereléseket, eszközöket majd következik a vízreszállás. Ezt követően kb. 5-10 perc szükséges, míg a csapat nagyjából összeszokik. Különböző kis csapatfeladatok, a természet adta szépségek, Szentendre belvárosa, a papsziget hangulata és természetesen az új sportággal való megismerkedés adja azt a közös sikerélményt, melyet ez a programunk tud nyújtani csapataink számára.

sárkányhajó túra csapatépítés sárkányhajózás

 

Sárkányhajó túra csapatépítő program
Rendezvény információ: 

Programtípus:  szórakoztató, ügyességi vetélkedő
Résztvevők létszáma: 
10-200 fő
Korhatár:  
12 éves kortól ajánlott
Időtartama:  
1,5 óra
Helyszín: 
Szentendre, Visegrád, Budapest, Göd, Vác
Megjegyzés: 
A programhoz szükséges kelléket és eszközt biztosítunk.
Téli hónapokban is elérhető program.