Jelenlegi hely

Frizbi ütközet

Talán mindenki találkozott már frizbivel. Nálunk főként a strandokon fordulnak elő, de különböző országokban versenyszerű sport alakult ki a korongdobolásból. A csapatokba szerveződött játékosoknak céljuk az ellenfél célzónájába bejuttatni a frizbit.

Nagyobb létszám esetén egyszerre akár több csapattal, több frizbivel, szabályokkal, nehezítésekkel és egyéb kiegészítőkkel is lebonyolítható a program. Ajánljuk kötetlen outdoor rendezvényekre, vagy több bázisos csapatépítésekre egyéb programokkal összemixelve. Olyan mozgásos csapatépítő program, mely során mindenki megtalálhatja a számításait, hiszen nem feltétlenül a gyorsaság és a futásmennyiség az ami az elsődleges ebben a játékban. Csapatmunka, stratégia, pontosság sokkal nagyobb szerepet kap, mint elsőre gondolnánk. 

Különböző körökben más-más stratégiát kell kidolgozniuk a csapatoknak, hiszen változnak a körülmények, a pálya, a szabályok, a kiegészítők, de akár a játékszer is, így a frizbi ütközetek előttt a megbeszélés legalább annyira fontos, mint maga az ütközet.

Természetesen a biztonság az első nálunk is, így a szabályokat is úgy alakítjuk a program során, hogy ezt mindig szem előtt tartjuk, és alakalmazkodunk a helyi terepviszonyokhoz. Ezt a csapatépítőt bármely füves területen le tudjuk bonyolítani, kitelepüléssel is. Elsősorban délelőtti vagy kora délutánra ajánljuk ezt a kb. 1,5-2 órás programot, melyet könnyedén tudunk mixelni egyéb csapatépítő programunkkal.

Outdoor Teambuilding

Frizbi ütközet csapatépítő program
Rendezvény információ: 

Programtípus: sportporgram
Résztvevők létszáma:  
10-500 fő
Korhatár:  
12 éves kortól ajánlott
Időtartama: 
1,5-2 óra
Helyszín: 
Az ország területén, előzetes megbeszélés alapján.
Megjegyzés: 
A programhoz szükséges kelléket és eszközt biztosítunk.
Téli hónapokban is elérhető program.