Jelenlegi hely

Budapest Csodái

Egy játék, melynek során a résztvevők nem csak szemlélői lehetnek Budapest nevezetességeinek, hanem egy izgalmas kincskereső program során gyújthatnek közös sikerélményeket.

Útközben olyan csapatkohéziót erősítő feladatokat kell megoldaniuk, melyek egyben szórakoztatóak és humorosak. A programot a Ferenciek terén kezdjük és bebarangolva Budapest belvárosát a budai vár környékén ér végett. Kb. 3,5-4 km-es túra során 8 állomása lesz minden csapatnak, ahol minden esetben meg kell fejteni 1-1 feladványt, hogy tovább haladhassunk a következő állomásra. Nagyjából 1,5-2 óráa program, de ez leinkább a csapatok ügyességétől és gyorsaságától függ.

A fejtörők mellett 4 csapatépítő feladat is vár az állomásokon a résztvevőkre. A csapattagoknak együtt kell ezeket a feladatokat végrehajtaniuk, mielőtt a feladványt megfejtenék és útjukat folytatnák.

A csapatok létszámát tekintve 4-12 főt ajánljuk a teljes társaság létszámához igazodva egyenlő létszámban elosztva. Így akár versengésre is sor kerülhet a csapatok között, hiszen az adott területen több pályánk van, melyek azonos hosszúságúak, egyedül a kiindulópont és a célállomás azonos. Az állomásokon, különböző helyeken vannak elrejtve a kincshez vezető információk, így kihagyni egyet sem lehet. Összesen 8 állomásra kell eljutni a program során. Ezen helyeken térképrészleteket és rímeket találhatnak a játékosok, melyek segítségével tudnak tovább haladni, illetve egyéb meglepetés feladatok is várják a csapatokat.

A résztvevők az út során magukra vannak utalva, de elakadás esetén van lehetőségük segítséget kérni, a csapatukat kisérő animátortól, aki nem mellesleg fotókat is készít az út során, hogy maradjon emlék is a kincsvadászatról a csapat számára.  Ettől függetlenül érdemes fényképezőgéppel érkezni, hiszen a program során az adott város látványosságaival is megismerkedhetünk.

Ahogy egyéb programjainkon itt is díjazzuk az összes célba érkező csapatot. Programjainkat alapvetően csapatépítésre készítjük, de ezt a kincskeresést bátran ajánljuk gyermek csapatoknak akár osztálykirándulásokra vagy születésnapokra.

#kincskeresés #csapatépítés #outdoorteambuilding #kincskeresőprogram  #treasurehunting #városfelfedezés #kalandrafel #iranymagyarország #kincskereső #élményprogram #együttacsapat

Rendezvény információ: 

Programtípus:  térképes, kincskereső játék
Résztvevők létszáma: 
20-500 fő
Korhatár: 
10 éves kortól ajánlott
Időtartama: 
1,5-2 óra
Helyszín: 
Budapest
Megjegyzés: 
A programhoz szükséges kelléket és eszközt biztosítunk.
Téli hónapokban is elérhető program.