Jelenlegi hely

Teamvity

Biztos mindenki ismeri az activityt, mely valóban egy tökéletes program lehet egy kikapcsolódásra vágyó kisebb csapatnak.

Ez a programunk e társasjáték újraértelmezésével született meg. A legnagyobb különbség, hogy min. 4-5, de akár 20 fős csapatokban lehet csak lebonyolítani a játékot. A feladatokat különböző eszközökkel megnehezítettük, újraértelmeztük vagy éppen átalakítottuk. Mindezt úgy, hogy minden feladványnál minden csapattagnak aktívan részt kell venni a mutogatásban, rajzolásban, vagy éppen az elbeszélésben. Senki sem marad ki a mókából!

A csapatépítő során különböző szabály betartása mellett kell végrahajtani az adott feladatokat, melyeket körönként még nehezítéssel is "súlytunk". De nem kell megijedni. Célunk, hogy mindeki sikerélménnyel, mosollyal az arcán távozzon a nagyjából 1,5 órás programunkról, ahol az elbeszélés, mozaikarc, csakkézzel, filmrészlet, seszósebeszéd fantázia nevű feladatainkat állítjuk a csapatokat. Rendkivül kreatív megoldások és sok és összetett kommunikáció valamint a testbeszéd maximális kihasználása jellemzi ezt a csapatépítő programot.
csapatépítés teambuilding  szentendre budapest csapatépítő

Teamvity csapatépítő program
Rendezvény információ: 

Programtípus:  szórakoztató, kreatív program
Résztvevők létszáma:  
20-500 fő
Korhatár:  
18 éves kortól ajánlott
Időtartama:  
1,5 óra
Helyszín: 
Az ország területén, előzetes megbeszélés alapján.
Megjegyzés: 
A programhoz szükséges kelléket és eszközt biztosítunk.
Téli hónapokban is elérhető program.