Jelenlegi hely

Szemtelen

Ez a játék az érzékszervek megfelelő használatára, kitartásra, türelemre, kreativitásra és csapatmunkára ösztökél. 

Mindennapjainkat érzékszerveinkre hagyatkozva éljük. De mi van, ha a látásért felelős szervünket nem használjuk? Mire támaszkodhatunk, ha nincs vizuális képünk, ha szemünket nem használhatjuk? Ez a csapatépítő játék betekintést enged egy olyan világba, ahol csak a tapintásra, hallásra és szaglásra hagyatkozhatunk. csapatépítés

A játék elején a résztvevőket két csapatba sorsoljuk, vagy kialakítanak maguktól két csoportot. Ez a két csapat a játékok során egymás ellen fog küzdeni. Az a csapat győz, aki a hat játékból többet tud megnyerni. A feladatok között akadálypályás, labdás, sor- és váltóversenyes, keresős, ügyességi játékok szerepelnek. Fontos, hogy a program során a csapattársak egymásra vannak utalva, és csak is együtt, csapatmunkával, egymást segítve lehet a feladatokat megoldani.

Mókás, vidám és szórakoztató feladatok minden korosztály számára. Játékunkat ajánljuk többek között baráti társasággal való kikapcsolódásra, céges csapatépítésre, családi programra, születésnapi programra, leány- vagy legénybúcsúra.

Szemtelen csapatépítő program
Rendezvény információ: 

Programtípus:  szórakoztató, ügyességi vetélkedő
Résztvevők létszáma:  
10-500 fő
Korhatár:  
12 éves kortól ajánlott
Időtartama:  
1,5 óra
Helyszín: 
Az ország területén, előzetes megbeszélés alapján.
Megjegyzés: 
A programhoz szükséges kelléket és eszközt biztosítunk.
Téli hónapokban is elérhető program.