Jelenlegi hely

Téli csapatépítők

Sokan úgy gondolják, hogy csapatépítést csak jó időben, vagy fedett helyszínen lehet tartani. De ez nem így van!

Csapatépítő komplex téli programjainkat, rendezvényeinket és síutjatinkat azon cégeknek ajánljuk, akik a téli időszakban szeretnék munkavállalójuknak biztosítani a közös kikapcsolódás és sikerélmény lehetőségét, akár konferenciával és szakmai nappal egybekötve. Kiemelet partnerünkkel, a Síparadicsom Klub segítségével lehetőség van sítúráinkon, táborainkon és rendezvényen részt venni, melyeket a több, mint 80 csapatépítő és élményprogrammal tudunk színesíteni. Az adott csapatépítést mindig a csapatra szabjuk, alkalmazkodva a csoport igényeihez, életkorához, résztvevők létszámához.

A síoktatás és a snowboard oktatás mellett, megannyi új, illetve régebbi sportolási lehetőséget és játékot tudunk biztosítani a csapatépítések során. Különleges, egyedi programjaink és kellékeink által tudjuk valóban feledhetetlenné varázsolni a velünk töltött időt. 

Célunk, hogy mindenkivel elfeledtessük legalább a nálunk töltött időre a hétköznapi gondokat, a téli hideget, és átadjunk egy falat pozitív élményt, mely remélhetőleg sokáig elkísér  mindenkit! Téli csapatépítések.

téli csapatépítés síelés