Jelenlegi hely

Kötelező

Ezt a csapatépítő programot olyan társaságoknak ajánljuk, akik szeretnék egy kicsit növelni a csapatkohéziót és az egymás iránti bizalmat. Ahogy a név is utal rá, ez a program "kötelező", persze nem úgy, mint az egyetemeken vagy főiskolákon a tantárgyak válaszhatósága:) 

Összesen 6-7 különböző feladatot tartalmaz ez a programunk, ahol a résztvevők kötelekre, valamint egymásra vannak utalva. Hat olyan játék, ahol a koncentráció, a szervezőkészség és a csapatmunka nélkülözhetetlen a sikeres küldetés érdekében. Minden feladatban szerepet kell válllania minden csapatagnak, de mielött bármelyik csapat is neki kezdne az adott kihívásnak, egy rövid taktikai értekezlet keretein belül tudnak egyeztetni a résztvevők miként is próbálják meg sikeresen teljesíteni a kapott feladatot. 

Fontos, hogy mindenki kipróbálhatja magát az egyik, illetve a másik oldalon is. Lehetünk irányítók és irányítottak is. "Húzzuk, engedjük, csomózzuk, kötjük".

Gubancolás, csapathordó, tollbamondás, mocsáron átkelés, rajzóra, hogy csak pár fantázia játék nevet említsünk meg, melyek a csapatokra várnak a kötelező csapatépítő programban. csapatépítés

 

Kötelező csapatépítő program
Rendezvény információ: 

Programtípus:  logikai, ügyességi játék
Résztvevők létszáma: 
20-500 fő
Korhatár:  
18 éves kortól ajánlott
Időtartama:  
1,5-2 óra
Helyszín: 
Az ország bármely területén előzetes egyeztetés alapján.
Megjegyzés: 
A programhoz szükséges kelléket és eszközt biztosítunk.
Téli hónapokban is elérhető program.