Jelenlegi hely

Visegrád Kincsei

Visegrádon játszódó csapatépítő játékunk során a résztvevők kisebb csoportokban megannyi történelmi emlék felfedezésén és a híres épületek megtekintésén túl egy kiadós túrával jutnak el a célig a Pilisi Parkerdő területén. A játék folyamán Visegrád kincsei tárulnak a résztvevők elé, ezért ajánlott fényképezőgéppel érkezni.

A résztvevőknek 8 állomást kell megtalálniuk a kapott eszközök, GPS-ek és térképek segítségével, hogy elérhetővé váljon a kincs. Egy állomásról csak úgy tudnak tovább indulni, ha megfejtetik az adott feladványt. Furfangos észjárás és logika szükséges ahhoz, hogy ráleljünk a hőn áhított aranyrudakra.

A résztvevőknek az út során magukra vannak utalva, de elakadás esetén van lehetőségük segítséget kérni. Az állomásokon, különböző helyeken vannak elrejtve a kincshez vezető információk. Így kihagyni egyet sem lehet.

A program a csapatkohéziót és közösségi szellemét hivatott erősíteni, de emellett szórakozást és kihívást is jelent a csapatok számára. csapatépítő tréning cégeknek

Visegrád Kincsei csapatépítő program
Rendezvény információ: 

Programtípus:  GPS-es, térképes kincskereső játék
Résztvevők létszáma:  6-200 fő
Korhatár:  12 éves kortól ajánlott
Időtartama:  2-3 óra
Helyszín: Visegrád
Megjegyzés: 
A programhoz a szükséges eszközöket és kellékeket biztosítjuk!
Téli hónapokban is elérhető program.

Időpontfoglalás az info@szeda.hu e-mail címen lehetséges!