Jelenlegi hely

Rendezvényszervezés

Cégünk különböző rendezvények és programok szervezését is vállalja. 

Cégek számára konferenciák és fogadások színvonalas megtervezését és rendezését, valamint ezek problémamentes lebonyolítását szakmai tapasztalatunk és igényes partnereink garantálják.  Fontos számunkra, hogy a különféle rendezvények mindig a megrendelő igényeire legyenek szabva, ezért minden esetben egyéni és kreatív tervet készítünk. 
A tréningeket és workshopokat tekintve nélkülözhetetlen az alapos szervezés és pontos, gyors kivitelezés. Számunkra ideális és teljesíthető kihívás!

Az étkezések miatt sem kell aggódni, ezek szervezésében is tudunk segíteni: az állófogadásoktól kezdve, vacsorapartik és konferencia étkezéseken át koktélpartikig lehet válogatni. 

A rendezvények nem csak cégek számára lehetnek aktuálisak. Családi összejövetelek és osztálytalálkozók szervezése is nagy kihívás elé állíthatja az önkéntes szervezőket. Az ő vállukról szeretnénk levenni a terhet komplex programajálatainkkal. Ezeken felül sportrendezvények, karácsonyi és ünnepi bulik, születésnapok, szórakoztató programok szervezését is vállaljuk.