Jelenlegi hely

Magunkról

Kikapcsolódás - Szórakozás - Élmény!

Nem véletlenül ez a SZEDA rekreáció szlogenje.

szeda_csapat

Kikapcsolódás:
Legfőbb célunknak azt tartjuk, hogy olyan programokat tervezzünk, melyekben minden résztvevő el tudja magát engedni és ki tud kapcsolódni. Fontos, hogy mindenki aktív részese legyen programjainknak, ezért kreatív újdonságokat igyekszünk programjainkba becsempészni. Folyamatosan dolgozunk az új, egyedi lehetőségeken, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő kihívást nálunk.

Szórakozás:
Tapasztalataink szerint akkor lehet sikeres egy csapatépítő program, ha a résztvevők szórakozásnak tudják felfogni és nem egy kötelező programnak. Precíz, pontos szervezés előzi meg a program lebonyolítását, melyre minden esetben úgy készülünk, hogy maradandó élményt nyújtsunk a résztvevőknek, legyen szó 10 fős vagy akár több 100 fős csapatról. Vidámság, humor és jókedv ami minden esetben jellemző programjainkra.

Élmény:
Mi más is hozhatna jobban össze egy csapatot, mint a közös élmény, méghozzá egy közös pozitív élmény? Csapatépítő élményprogramjainkkal ez a célunk. Sikerélményhez juttatni minden minket választó csapatot érdeklődési körtől függetlenül. Hiszen feltüntetett programjainkon kívül szívesen valósítunk meg egyedi elképzeléseket is az ország bármely területén vagy akár a határokon túl is. Eddigi tapasztalataink alapján nyugodt szívvel garantáljuk, hogy tőlünk élménnyel fognak távozni!

 

szeda_logo_csapatépítés_rendezvényszervezés