Jelenlegi hely

GPS-es ereklye keresés

A világ folyamatosan fejlődik, így lehetséges az, hogy manapság már a hétköznapi emberek számára is elérhető, hogy a műholdak segítségével jussanak el céljaikhoz. Pár évtizede ez még elképzelhetetlen volt.

Programunkat bárhol ki tudjuk alakítani.  Elsősorban erdei útvanalakon, vagy kevésbé lakott területekre ajánljuk ezen programunkat. Városokban a Kincskeresés Indiana Jones nevezetű programunkat, a Winecahinget, a Fotó Szafarit és a Csillagtúra kincsvadászatot ajánljuk elsősorban. GPS-es ereklye vadászat fő feladata, hogy megkeressék az elveszettnek hitt ereklyét. Ez csak úgy lehetséges, ha a cél előtt egyetlen lépést sem hagynak ki. Összesen 8 állomás felkutatására van szükség. Minden állomáson egy kis kártya várja a résztvevőket, aminek hiányzó részeit csak az adott feladvány megfejetésével tudják kiegészíteni. Három állomáson pedig egyéb ügyességi csapatjáték is vár a versengő csapatokra, melyet a csapattagoknak együtt kell végrehajtaniuk.

A nagyjából 1,5-2 órás program során 3,5-4 km-t kell megtenniük a csapatoknak, hogy megtalálják a kincsüket. Általában 8-12 fős csapatokat ajánlunk, hogy mindenki kivegye a részét a csapatmunkából. A program kiindulópontja és a végállomás, valamint a táv a célig minden csapatnak azonos, viszont a közbe eső állomások minden csapatnak máshol vannak.

A programot játszhatják akár gyermekek is, de a GPS kezeléséhez egy felnőttre mindenképp szükség van. A résztvevőket csapatokba rendezzük, majd a kiindulóponton egy rövid oktatásban részesítjük őket a GPS készülékek használatáról. Ezután indulhat is a játék. Több csapat esetén versenyeztetni is tudjuk a csoportokat egymással.

#kincskeresés #csapatépítés #outdoorteambuilding #kincskeresőprogram  #treasurehunting #városfelfedezés #kalandrafel #iranymagyarország #kincskereső #élményprogram #együttacsapat #gps #csapategység #élmény #kikapcsolódás #ereklyekeresés #gpskeresés #gpstúra #programacsaládnak

GPS-es ereklye keresés csapatépítés
Rendezvény információ: 

Programtípus:  GPS-es és térképes komplex kincskereső játék
Résztvevők létszáma:  
20-500 fő
Korhatár:  
10 éves kortól ajánlott
Időtartama:  
1,5-2 óra
Helyszín:
 Budapest Margit-sziget, Budapest Városliget Visegrád, Tahitótfalu, Szentendre, Eger, Siófok, Győr, Debrecen, Balatonfüred, Szilvásvárad, Dobogókő. Igény esetén kitelepüléssel lebonyolítható az ország bármely területén előzetes egyeztetés alapján.
Megjegyzés: 
A programhoz szükséges kelléket és eszközt biztosítunk.
Téli hónapokban is elérhető program.