Jelenlegi hely

Futball day

Footling
1 napon 1 új sport. Elsősorban céges csapatoknak ajánljuk ezt a programunkat, mely során a résztvevőknek egy új sportágban kell megmérkőzniük egymással csapatokba szerveződve. A labdarúgás és a curling ötvözetében mindenki megtalálja a neki szánt szerepet és igazi csapatmunkával lehetnek igazán sikeresek.

Footballcross
Akadálypályát már mindenki látott, valaki már ki is próbált. De labdával? És ellenfelekkel? Egy igen hosszú kacskaringós, akadályokkal teletűzdelt, szigorú bírák által figyelemmel kísért crosspályán kell végig vezetni a résztvevőknek a labdákat a szabályok betartása mellett úgy, hogy az övé érjen elsőnek célba. A programot csapatokba szerveződve, váltókkal is le tudjuk bonyolítani.

Kirugó
A csapatok egymással küzdenek meg különböző ügyességi rúgójátékokban, majd a végén speciális labdákkal és egyre nehezebb körülmények között kirúgóra kerül sor, mely a szabadrúgások és a kidobó játék ötvözete.

Szaknévsor
A résztvevők 5 különböző ügyességi gyakorlatban mérkőznek meg egymással, ahol pontokat szereznek és végül a legtöbb pontot gyűjtő játékosokat díjazzuk. „Távolrúgás”, „Magasrúgás”, „Akadályvezetés”, „Kapufázás” és „11-es párbaj” vár a résztvevőkre. csapatépítés

Rendezvény információ: 

Programtípus:  sport
Résztvevők létszáma:  10-60 fő
Korhatár:  12 éves kortól ajánlott
Időtartama:  2-3 óra
Helyszín: Szentendre
Megjegyzés: 
A programhoz a szükséges eszközöket és kellékeket biztosítjuk!
A programot kitelepüléssel is le tudjuk bonyolítani felár ellenében.

Időpontfoglalás az info@szeda.hu e-mail címen lehetséges!