Köszöntünk a SZEDA Rekreáció oldalán!

Rekreációval foglalkozó cégünk elsődleges és legfontosabb célja a szórakoztatás és a csapatépítés!

Kiszabadítani a szürke hétköznapok foglyait. Élményt adni egy rohanó világban. Olyan dolgot, melyet kézzel nem tudsz megfogni, elhagyni vagy elfelejteni. Szeretnénk, ha Te is abba a táborba tartoznál, aki mosollyal az arcán, kellemes érzésekkel, boldog pillanatokat átélve, élményekkel telve távozik programunkról. Vállaljuk sportnapok, csapatépítések, céges rendezvények megszervezését és lebonyolítását 20-500 főig.

Vállaljuk céges csapatépítések lebonyolítását az ország egész területén. Egyedi programjainkat saját magunk dolgozzuk ki és építjük fel, úgy, hogy azokat bármikor a megrendelő kéréseihez, igényeihez tudjuk igazítani. Fontos számunkra, hogy a programokon minden résztvevő aktívan és vidáman vegyen részt, hogy valóban élményekkel gazdagodva távozzon. Kikapcsolódás, szórakozás, élmény.

Programjaink mindegyike tartalmazza az alábbiakat:

  • Minden szükséges kellék és eszköz biztosítását
  • Szakképezett, elhivatott animátor(oka)t
  • Szükséges oktatást és betanítást
  • Szükséges biztonsági felszereléseket
  • Felelősség- és balesetbiztosítást
  • A programon résztvevők egyedi díjazását
  • A programon készült fotók digitális átadását

Csapatépítő programjaink részletes leírását, azokon készült fotókat és videókat a bal oldali menü oszlopban tudja megtekinteni.
100 főt meghaladó rendezvény esetén pedig a csapatépítés menüpont alatt található "szeda mixeinket" ajánljuk.

Csapatépítő programjainkat honalpunkon tudja megrendelni az alábbi linken található űrlap kitöltésével:
MEGRENDELŐ ŰRLAP

Kikapcsolódás - Szórakozás - Élmény!

Nem véletlenül ez a SZEDA rekreáció szlogenje.

szeda_csapat

Kikapcsolódás:
Legfőbb célunknak azt tartjuk, hogy olyan programokat tervezzünk, melyekben minden résztvevő el tudja magát engedni és ki tud kapcsolódni. Fontos, hogy mindenki aktív részese legyen programjainknak, ezért kreatív újdonságokat igyekszünk programjainkba becsempészni. Folyamatosan dolgozunk az új, egyedi lehetőségeken, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő kihívást nálunk.

Szórakozás:
Tapasztalataink szerint akkor lehet sikeres egy csapatépítő program, ha a résztvevők szórakozásnak tudják felfogni és nem egy kötelező programnak. Precíz, pontos szervezés előzi meg a program lebonyolítását, melyre minden esetben úgy készülünk, hogy maradandó élményt nyújtsunk a résztvevőknek, legyen szó 10 fős vagy akár több 100 fős csapatról. Vidámság, humor és jókedv ami minden esetben jellemző programjainkra.

Élmény: 
Mi más is hozhatna jobban össze egy csapatot, mint a közös élmény, méghozzá egy közös pozitív élmény? Csapatépítő élményprogramjainkkal ez a célunk. Sikerélményhez juttatni minden minket választó csapatot érdeklődési körtől függetlenül. Hiszen feltüntetett programjainkon kívül szívesen valósítunk meg egyedi elképzeléseket is az ország bármely területén vagy akár a határokon túl is. Eddigi tapasztalataink alapján nyugodt szívvel garantáljuk, hogy tőlünk élménnyel fognak távozni!

 

szeda_logo_csapatépítés_rendezvényszervezés

Trabant túra
Trabant túra