Jelenlegi hely

FALatozás

A falmászás erősíti a csapatszellemet, hiszen a résztvevőknek egy teljesen ismeretlen környezetben kell teljesíteniük a feladatokat. Eközben saját biztonságukat és testi épségüket egy kollégájukra bízzák. A mászás során elért közös sikerek összekovácsolják a csapattagokat, a felszabaduló adrenalin pedig garantálja az emelkedett hangulatot.

A bemelegítés után a résztvevők kisebb csapatokat alkotnak.  A feladatai azonosak: a falakon bizonyos magasságban elhelyezett kártyákat kell összegyűjtenie a csapatoknak. A különböző magasság lehetőséget ad arra, hogy bátorságának és állóképességének megfelelően mindenki kivegye a részét a csapatmunkából.  A kártyákon értékes információkat helyeztünk el arról, hogy mi a következő feladat, így lépésről lépésre kell a cél felé haladni.

A mászás során a csapatokból legalább egy-egy tagot megtanítunk biztosítani. Ő felel a többiek biztonságáért. Az egymás iránti bizalom így kiemelt szerepet kap. Falmestereink természetesen ott állnak minden biztosító személy mellett, és felügyelik őt. csapatépítő sportprogram

FALatozás csapatépítő program
Rendezvény információ: 

Programtípus:  sport
Résztvevők létszáma:  8-60 fő
Korhatár:  12 éves kortól ajánlott
Időtartama:  2-3 óra
Helyszín: Az ország egész területén, előzetes megbeszélés alapján.
Megjegyzés: 
A programhoz a szükséges eszközöket és kellékeket biztosítjuk!
Téli hónapokban is elérhető program.

Időpontfoglalás az info@szeda.hu e-mail címen lehetséges!