Jelenlegi hely

Csapatunk

A SZEDA Rekreáció csapat tagjai garantáltan vidám hangulatot teremtenek programjainkon, hiszen nálunk mindenki abban teljesedhet ki amit igazán szeret.

Balogh Dávid
"Rekreációszervezési tanulmányaimat a Szegedi Tudomágyegyetemen végeztem, miután OKJ-s sportanimátor, sportedzői képesítést szereztem. Hetedik éve szervezek és vezetek outdoor, indoor csapatépítő tréningeket, családi- és sportnapokat baráti- és családi társaságoknak, valamint cégeknek. Emllett OKJ-s síoktató képzést is elvégeztem és már 4 éve oktatok, illetve szervezek havas túrákat Ausztriába, Szlovéniába és Szlovákiába. Mindig vidám, szórakoztató, kreatív programok kialakítására, megszervezésére törekszem. Célunk, hogy minden csapatunk tagjai elégedetten, mosollyal az arcukon és új élményekkel gazdagodva távozzanak programjainkról."


Béni Zoltán

"Dunaújváros szülötte vagyok az ezredfordulón a nemzet sportvárosaként említették szülővárosom, ez nagyban meghatározta személyiségem és érdeklődési köröm. Itt fertőződtem meg a mozgás a sport szeretetével. Később Budapestre jöttem tanulni Testnevelés és Történelem szakos hallgatója lettem az ELTE-nek. Itt vált biztossá, hogy egész életemet végigkíséri az egészségmegőrzés és az egészségfejlesztés. Nevelői hivatástudatomat a csapatépítések mellett jelenleg az ELTE-BEAC U17-es futsal csapatánál próbálom kamatoztatni."

 

Stefanovics Anna
„A mozgás szeretetét és ez iránti lelkesedést másokkal is szerettem volna megosztani, ezért választottam az ELTE Rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakát és szereztem diplomát. Legnagyobb szenvedélyem a tánc. Balett és kortárs-modern táncórákat is tartok gyerekeknek és fiataloknak, valamint én is rendszeresen táncolok. A téli szezonban síoktatással is foglalkozom. Szabadidőmet szeretem a természetben tölteni. Törekszem a folyamatos fejlődésre, és pozitívan vidám világszemléletemmel szeretek mosolyt csalni mások arcára!”


Kuremszki Boglárka
"
A sport és a mozgás mindig nagy szerepet játszott az életemben. 10 évig röplabdáztam versenyszerűen, hobbiként a jógát, télen pedig a snowboardozást részesítem előnyben. Azért is választottam a Testnevelési Egyetem rekreáció szakát, hogy megfelelő háttértudást szerezve, ezt az aktív életformát tovább adhassam másoknak is. Öt év alatt nagyszerű dolgokat tanultam az iskolapadban, amelyhez sok tapasztalatot szereztem a gyakorlatban is. Célom, hogy egy remek csapat tagjaként minél több embert "megfertőzzek" a rekreálódás pozitív hatásaival."


Egervári Gábor
"Már gyerekkoromban rengeteget mozogtam. Így adta magát, hogy Sporttagozatos általános iskolába járjak. A labdarúgással ekkor kezdtem versenyszerűen foglalkozni. Ezután Kölcsey Ferenc Gimnázium Sportosztályába jártam, majd utána a Semmelweis Egyetem Testnevelési és sporttudományi karán Sportmenedzser szakon végeztem. 2011-ben technikai vezetője lettem Magyarország egyik legpatinásabb labdarúgó csapatának, ahol 2 szép évet töltöttem el, majd az új kihívásokat keresve csatlakoztam a SZEDA rekreáció csapatához. Kedvességgel és jó szervezőkészséggel igyekszem a csapatépítéseink színvonalát növelni."


Baráth Brigitta
"Kicsi korom óta a sport meghatározó szerepet játszik az életemben. 12 évig versenyszerűen kajakoztam és jelenleg sárkányhajózom válogatott szinten. A versenysport mellett tanulmányaimat is folytattam. Az ELTE és a Testnevelési Egyetem Rekreáció szakán végeztem. 6 éve nyaranta táboroztatok és csapatépítő programokon veszek részt és telente úszni tanítom lelkes tanítványaimat.:) Számomra fontos, hogy amikor tanítok mindenki érezze jól magát, ezért törekszem arra, hogy mindenki átélje  a "Have fun" élményt.:)