You are here

Túravezetés

Közös élmények a természetben. Túraprogramok vezetése a Börzsönyben, Pilisben, Visegrádon és Budai-hegységben. Különböző hosszúságú túrák közül válogathatnak csapataink, vagy akár csapatra is tudjuk szabni azokat, igényektől, felkészültségtől függően. A túrák során közösen fedezhetitek fel a Dunakanyar rejtett szépségeit. Nem csak mesélünk róla, de meg is mutatjuk nektek amit érdemes megnézni a túra során.

Az ajánlott csapatépítő túraprogramok 2-4 órásak, de igény szerint egész naposra is el tudjuk nyújtani vagy megspékelhetjük egy telejsen más típusú csapatépítő programmal. Fél napos túrák esetén a Visegrádi Fekete-hegy körtúrát, Visegrádi királyok nyomában városnéző túrát, Új-hegyi túrát, Ördögmalom vízesés túrát, Rám-szakadák körtúrát, Vörös-kő túrát vagy a Dobogó-kő túrát tudjuk ajánlani. Amennyiben pedig bevállalósabb a csapat, abban az esetben meghódítjatjátok a Pilis tetőt, a Prédikálószéket, Remete-barlangokat, Julianus kilátót vagy végig mehettek a Spartacus ösvényen.

A túrákat minden esetben alaposan tervezzük meg az adott csapathoz igazítva, hogy minden résztvevő kellemes élménnyel gazdagodva térhessen haza. Igény esetén a programot tudjuk színesíteni, tájékozódási versennyel, GPS-es kincskereséssel, Bushcraft bemutatóval vagy akár karitatív programként jelzésfestéssel is.

#csapatépítőtúra #erdeikirándulás #együttatermészetben #újhelyekfelfedezése #csapatépítőkirándulás 

Egy remete barlangban
Program information: 

Programtípus:  Túraveztés, Idegenvezetés, csapatépítő túráprogram
Résztvevők létszáma:  20-500 fő
Korhatár:  10 éves kortól ajánlott
Időtartama:  2-8 óra
Helyszín:Visegrád, Pilis, Börzsöny, Budai-hegység

Megjegyzés: A programhoz szükséges kelléket és eszközöket biztosítunk.
Téli hónapokban is elérhető program.