You are here

Kaszinó

Rendezzétek meg saját kaszinó estéteket. Egy kellemes vacsora utáni kötetlen beltéri program, mely közben jobban megismerhetik egymást a résztvevők. Egy játékból több asztalt is lehetőség van rendelni, így igény esetén házi bajnokság lebonyolítását is vállaljuk bármely játékból. Ha pedig a versengés másodlagos, és inkább a kikapcsolódásé a főszerep, akkor érdemes különböző játékokat, asztalokat összeválogatni, hogy minél sokszínűbb legyen a program. Természetesen lehet ötvözni a kettőt, így például aki szeretne beszállhat egy póker bajnokságba, míg a többiek kipróbálját a többi játékot. A program alapvetően 4 órás, de természetesen lehetőség van ezt kitolni. Minden azstalhoz biztosítunk krupiét, illetve minden szükséges kiegészítőt, eszközt. A programot az ország bármely pontján le tudjuk bonyolítani.

Rulett
A játék lényege, hogy a játékvezető által, a tárcsa forgási irányával ellentétesen elgurított golyónak a megérkezési pozíciójára lehet fogadni. Minden boxhoz szám és szín tartozik, ezek különböző kombinációjára lehet tétet helyezni. A tétek az eséllyel közel arányos nyereményekkel kecsegtetik a játékosokat. Alapvetően három fajtája ismert: az amerikai, a francia, és az angol rulett. Európában a francia rulett a leginkább elterjedt.

Black Jack
A magyar huszonegy közeli rokona. Olyan kombinációs lehetőséget nyújt, amely hallatlanul szórakoztatóvá teszi ezt a kártyajátékot. A játékos a Bank ellen játszik.
A cél a 21 pontérték elérése vagy megközelítése anélkül, hogy azt túllépné. A hagyományos játékasztalok mellett exkluzív "ülőasztallal" is állunk vendégeink rendelkezésére.

Kocka
Kétkockás kockajáték. Az amerikai és az óceánjáró hajók kaszinóinak kedvenc játéka. Egyszerre többen is játszhatják, de a nézőknek is nagy élvezetet nyújt. Profi kollégáink hamar megtanítják a szabályokat azoknak is, akik még soha nem játszották. Ennél a játéknál a hangos tetszés nyilvánítások és a bekiabálások izgalmas légkört teremtenek.

Póker
Ez az a játék, ahol a vendégek egymás ellen is játszhatnak. Igazából izgalmassá a licitálás teszi, amikor is egy kis ügyességgel, akár rosszabb lappal is nyerhetünk.
Céges pókerbajnokságok komplett lebonyolítását is vállaljuk, akár 20 asztalon. A játék menete teljesen hasonló, mint egy professzionális pókerbajnokság esetén. Egyetlen különbség, hogy ebben az esetben nem lehet szó nevezési díjról.
A rendezvény vendégei, a cég alkalmazottai egymás ellen játszanak és a nap végén kiderül ki a verseny legjobbja. Őt, és a dobogósokat tárgynyereménnyel és oklevéllel díjazzuk.

#kaszinó #rulett #póker #blackjack #casino #kaszinóest #játékgépek #póker #pókerbajnokság #sajátkaszinó #csapatépítőkaszinó #kocka

 

Kaszinó csapatépítő program
Program information: 

Programtípus:  kommunikációt fejlesztő, ismerkedő program
Résztvevők létszáma:  30-500 fő
Korhatár:  
18 éves kortól ajánlott
Időtartama: 
4 óra
Helyszín: 
Az ország területén, előzetes megbeszélés alapján.
Megjegyzés: 
A programhoz szükséges kellékeket és eszközöket biztosítjuk.
Téli hónapokban is elérhető program.