You are here

Fotó Szafari

Elképesztő, hogy mennyi fotó kerül a hétköznapokban a szemünk elé. Valljuk meg, ezek nagy része nem tartalmaz túl sok információt számunkra. De mi lenne akkor, ha csak fotók és képek állnának rendelkezésünkre? Se iránytű, se GPS, se okostelefon, se térkép. Semmi. Képesek lennétek szerintetek csapataitokkal eljutni úgy a kincsig, hogy nincs más a kezetekben csak egy album? Igazi kincskeresős kihívás városlátogatással fűszerezve, és olyan csapatépítő feladatokkal, melyek garantáltan közelebb hozzák egymáshoz a csapattagokat. Állomásról állomásra kell együtt eljutnotok, hogy a végén a jól megérdemelt kinccsel tudjatok távozni a programunkról. 

A programot bármely településen le tudjuk bonyolítani, és amennyiben nagyobb csapattal érkeztek lehetőséget tudunk biztosítani egy kis versengős kincskeresésre, több kisebb csoportban. Igény esetén megrendelésre szabjuk a csapatépítő programunkat.

#kincskeresés #csapatépítés #outdoorteambuilding #kincskeresőprogram  #treasurehunting #városfelfedezés #kalandrafel #iranymagyarország #kincskereső #élményprogram #együttacsapat #fotószafari #fotózdavárost #fotósélmény #fotóskirándulás #fotókaland 

Kincskereső csapatépítő program - Visegrád
Program information: 

Programtípus:  városi kincskereső játék
Résztvevők létszáma:  
20-500 fő
Korhatár:  
10 éves kortól ajánlott
Időtartama:  
1,5-2 óra
Helyszín: 
Helyszín: Budapest Margit-sziget, Budapest Városliget Visegrád, Tahitótfalu, Szentendre, Eger, Siófok, Győr, Debrecen, Balatonfüred, Szilvásvárad, Dobogókő. Igény esetén kitelepüléssel lebonyolítható az ország bármely területén előzetes egyeztetés alapján.
Megjegyzés: 
A programhoz szükséges kelléket és eszközöket biztosítunk.
Téli hónapokban is elérhető program.